lunes, 21 de septiembre de 2015

Neteja d'horts i algunes figues

Tal com ja us vaig comentar, cal començar a netejar els horts, a renta'ls-hi la cara, traient canyes i plantes seques (tomaqueres, mongeteres, etc), arrencant les herbes i endreçant-ho tot en general per poder plantar conreus d'hivern. Vigileu de no tallar manegues de reg, pel que el millor potser apartar el reg i fer neteja.

Us aconsello que abans de tornar a plantar fem una fresada de cada un dels horts, pel que m'aniria molt bé que ens poséssim tots d'acord per fer-ho en un o dos caps de setmana. Fresar en aquest moment en que la terra està apretada de tant trepitjar, és molt bo pels nous cultius a implantar. Si us sembla podríem fer servir el whatsApp per organitzar el tema. Qui no vulgui fresar, només cal que ho digui.

Tot el que tragueu que es pugui cremar, deixeu-ho a la pila que ja hem començat a fer al camp. Si necessiteu el carretó, li podeu demanar al Jordi. Si voleu guardar les canyes, les apileu al mur i ja les lligarem.


D'altra banda, les figues ja estan començant a madurar, de manera que a qui li agradin les figues, ja sap que ha de fer, estirar el braç i cap el cistell. Jo ja ho he fet, tot i que no he estat el primer. Les merles, garses, tudons i altres ocells ens han passat al davant.




No hay comentarios:

Publicar un comentario